26 d’abr. 2014

La MAT arribarà a Santa Coloma de Gramenet trinxant el Territori


Miedo Ambiente MiR 26/04/2014

Divendres 25 d’Abril, el veïnat de Santa Coloma de Gramenet va sortir de nou al carrer per manifestar-se i mostrar el seu rebuig a la línia elèctrica de Molt Alta Tensió (MAT) que vol construir Red Eléctrica Española.

La Comissió Ciutadana No a la MAT van convocar urgentment  aquesta manifestació davant l’evidència de l’inici de les obres de la subestació transformadora en terrenys que hi ha tot just al costat del cementiri municipal al barri de les Oliveres.

L’impacte ambiental sobre el PARC DE LA SERRA DE MARINA, i els problemes que suposen la MAT per a la salut, són els motius per no voler la MAT ni a Santa Coloma ni enlloc.

REE ha confirmat l’inici de les obres.

Operaris de Red Eléctrica Española procedien al tancament de la parcel·la on vol construir una subestació transformadora de la línia de Molt Alta Tensió, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet per evitar el pas de maquinària pesada a la zona, a fet una rasa tot just a l’entrada del recinte.

La Comissió Ciutadana No a la MAT degut a l’imminent amenaça, ha convocat assemblees i altres accions, com l’Acampada Contra la MAT i d’altres accions que s’aniran anunciant.

Mobilitzacions a Montcada i Reixac en rebuig a la MAT.

A Montcada i Reixac aquest tema sembla que no té una importància rellevant per l’equip del govern, ja que durant aquests anys no es menciona cap paraula de suport a nostre municipi veí.

La problemàtica i el traçat de la MAT esquitlla de ple a Montcada i Reixac amenaçant un entorn natural, i és per això que demanem a l’equip del govern i a entitats de Montcada i Reixac a mobilitzar-se en suport a nostre municipi veí.




-.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada