10 d’ag. 2016

El debat es trasllada a Almoster

La setmana passada els explicàvem la polèmica que ha despertat entre els veïns de La Selva del Camp el projecte de construcció d'una nova carretera entre Almoster La Selva. Doncs bé, els pagesos d'Almoster tampoc es mostren partidaris d'una de les propostes de la Diputació de Tarragona, que passa per expropiar 7 hectàrees de terreny.

http://canalreustv.cat/new/el-debat-es-trasllada-almoster

Maria Vallvé
Canal Reus 10/08/2016

Els pagesos i veïns de La Selva del Camp i Almoster han signat ja vora unes 200 al·legacions en contra el projecte de construcció d'una nova carretera entre aquests dos municipis. Construir una nova carretera és una de les alternatives que planteja la Diputació de Tarragona, l'alternativa 2, donat que l'actual carretera que uneix aquestes dues poblacions és un camí estret i amb forces revolts, asfaltat als anys 70. Dur a terme aquest projecte implica expropiar unes 7 hectàrees de terreny de cultiu als pagesos, una idea que als afectats d'Almoster no agrada gens.

Unió de Pagesos, el Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans i Plataforma del Camp donen suport als afectats, partidaris de l'alternativa 3, que preveu millorar l'actual carretera, ampliant-la.

El termini per firmar en contra l'alternativa 2 s'acaba el 25 d'agost. Els veïns d'Almoster que vulguin fer-ho, han d'apropar-se al Forn de pa Vilarrubí. A La Selva els punts per signar són la botiga Espígol i Fruites La Selva.

Informació relacionada:

Almoster - Reunió informativa. Condicionament de la carretera T-3231 d'Almoster a la Selva del Camp

:  
-.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada