18 de nov. 2016

La família de l'àvia morta a Reus denuncia descoordinació a l'Ajuntament

També asseguren que el consistori "ha donat informació esbiaixada de la víctima" i que no han rebut prou suport després de la tragèdia


Imatge de la concentració a la plaça del Mercadal
per homenatjar la dona morta en l'incendi de Reus.

Nació Digital 18/11/2016

La família de la dona morta a Reus per un incendi a casa seva a principis de setmana ha denunciat aquest matí a El Món a Rac1 que "hi ha hagut una descoordinació molt gran dels serveis de l'Ajuntament". Ha estat Àngels Alegre, en representació de la besnéta de la víctima, la que ha assegurat que hi ha hagut entre els membres del consistori "molts personalismes". "Hi ha gent molt buròcrata i amb manca d’empatia i sensibilitat. I també molta gent municipal que tenen massa poder i que no saben gestionar", ha afirmat.

També denuncia que no han rebut prou suport per part de l'administració després de la tragèdia i que l'alcalde i la regidora "han explicat una informació molt esbiaixada". "Han agafat el que els ha donat la gana del seu expedient i han explicat el que han volgut", ha dit Alegre. Des de la família estan molestos perquè l'administració no ha vetllat prou per la seva intimitat.

Per tot plegat, han demanat "que es calli". "Quan hi ha una tragèdia fixem-nos en els fets, en el què ha passat, perquè i busquem que no torni a passar", ha reclamat Alegre. També han explicat que ahir van rebre la trucada de l'alcaldia, però que arribava "massa tard". Afirmen que dilluns passat van trucar als serveis socials de Reus per anunciar la mort i que només se'ls va demanar el certificat de defunció i que des d'aleshores ningú els havia trucat, malgrat que disposaven del telèfon de diversos familiars, entre ells el de la besnéta i el de la pròpia Àngels Alegre. 

Considera que el consistori ha vulnerat el dret a la intimitat donant «informació molt esbiaixada»
Més:

- Les grans elèctriques van disparar els guanys durant la crisi malgrat la caiguda del consum

-.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada